Tom Okker neemt deel aan GAF 2014

Home / Beurs / Tom Okker neemt deel aan GAF 2014

GAF logo 03 defGAF lanceert in 2014 de eerste editie van een unieke Nederlandse beurs, een beurs die Moderne en Hedendaagse Kunst combineert met objecten die excelleren door uitmuntend vakmanschap. De beurs zal gehouden worden van 22 t/m 25 mei 2014.

Voor dit bijzondere evenement heeft GAF een speciale locatie geselecteerd; de Endemol Studio’s in Amsterdam, een locatie die Nederlands entrepreneurschap van wereldniveau uitstraalt.

De GAF wordt een niet te missen 4 daags evenement met allure en met als doel moderne en hedendaagse kunst van beginnende en gevestigde kunstenaars en fashion en design met elkaar te verbinden. De kracht van GAF ligt in het kwalitatief hoogwaardige aanbod die deze verbintenis weerspiegelt: de beste galeries, waaronder Tom Okker Art en de mooiste objecten tezamen onder één dak op een unieke locatie in Amsterdam. De beursvloer bruist van de activiteiten: er is volop ruimte voor serieus zakendoen, er worden rondleidingen geboden aan de bezoeker door kunstexperts en er is een ruimte waar de jeugdige bezoeker wordt geanimeerd. De beurs catering is kwalitatief goed, divers en betaalbaar. Kortom, GAF staat synoniem voor een inspirerende kunstzinnige beursbeleving en biedt Amsterdam een evenement dat toegankelijk is voor een breed publiek.

Mocht u kaarten willen ontvangen, laat het ons weten, dan sturen we ze toe.

Recent Posts
Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons een mail