Al meer dan dertig jaar ben ik actief in de kunsthandel. Eerst in Amsterdam en de laatste jaren in Hazerswoude-dorp waar ik sinds een aantal jaren word bijgestaan door mijn zoon Stephan. Nog steeds ontvang ik met heel veel plezier klanten in mijn galerie en presenteer ik mijn collectie op diverse nationale kunstbeurzen, zoals PAN Amsterdam en ARTBREDA.De collectie bestaat uit vele originele werken van Cobra kunstenaars, zoals Karel Appel, Corneille, Eugène Brands, Constant, Anton Rooskens en anderen, waaronder Jan Cremer, Jan Roëde, Jaap Nanninga, Kees van Bohemen en Kees Salentijn. Sculpturen van Nic Jonk en Lynn Chadwick hebben we regelmatig in onze collectie. Naast origineel werk is er ook grafiek van verschillende Cobra kunstenaars en van kunstenaars, zoals Herman Brood, en Rob Scholte.

Verkoop:

Mocht u op zoek zijn naar bepaalde kunstwerken, dan helpen we u daar graag bij. Tom Okker Art verkoopt aan particulieren en onder meer aan andere galerieën, kunstuitleen en aan lijstenmakers.

Advies:

Aankoop:
De afgelopen jaren heeft investeren in kunst een enorme vlucht genomen. Gebleken is dat dit een uitstekende belegging kan zijn gedurende een langere periode. Met onze jarenlange ervaring in de kunstwereld, proberen wij altijd een collectie te presenteren met kunst van uitstekende kwaliteit. Wij adviseren u dan ook graag bij de aankoop van kunst.

Inlijsten:
Het effect van de lijst bij een kunstwerk wordt vaak onderschat. Met het kiezen van de juiste lijst kunt u het kunstwerk aanzienlijk sterker laten uitkomen. Hierbij kunnen wij u ook adviseren en/of dit voor u laten verzorgen.

Inkoop en taxatie:

Tom Okker Art is soms geïnteresseerd in het aankopen van bepaalde werken van Cobra-kunstenaars en van werken van andere hedendaagse kunstenaars die we reeds in onze collectie hebben.
We zijn geen beëdigd taxateur, maar met onze jarenlange ervaring in de kunstwereld kunnen wij u zeker een goede inschatting geven van de waarde van bepaalde werken.

Onze galerie is uitsluitend geopend op afspraak, maar u bent van harte welkom om een keer rustig te komen kijken in de galerie in Hazerswoude-dorp of kijk verder op de website voor meer informatie over ons.


Begin september 2014 is in samenwerking met Tom Okker Art een nieuwe galerie geopend, midden in ‘het kunsthart’ van Amsterdam. Stephan Okker (33), jaren werkzaam voor Tom Okker Art in Hazerswoude-dorp, opent de galerie Okker Art Gallery.Naast Cobra-werk wordt ook andere moderne & hedendaagse kunst en fotografie aangeboden, wat voor een brede groep kunstliefhebbers aantrekkelijk is. Ook zal de galerie een paar keer per jaar exposities organiseren.

De nieuw geopende galerie is gevestigd op Vijzelstraat 125, midden in het Spiegelkwartier en tussen de Nieuwe Spiegelstraat en Utrechtsestraat. Ook diverse musea, zoals FOAM, Rijksmuseum, Het Stedelijk Museum en het Van Goghmuseum zijn op loopafstand te bereiken. Kijk voor de adresgegevens op de Contactpagina.